• Evenemang idag
26-27
Apr 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

Funk i 4D

TVÅ DAGAR AV TILLGÄNGLIGA EVENTS I TROLLHÄTTAN!!

Sveriges mest tillgängliga teater!

En färgstark föreställning om makt och annorlundahet.
Skriven av Christian Dywik och Emma Öhman, med hjälp av Frida Sollén, Otto Bååth och Karl-Fredrik Ahlmark


Regi: Linnéa Grimstedt
Musik: Johan Seige

Sveriges mest tillgängliga teaterföreställning handlar om Brita som föds annorlunda. Vi kommer följa Brita och hennes mamma Anas kamp för att få henne normal. Men vill Brita det? Och vad har samhället för inverkan på besluten? Vem bestämmer egentligen? En föreställning som utmanar fantasin.

De medverkande är skådespelarna Linnéa Sundblom och Joanna Dahlgren som hoppar mellan att spela 10 olika roller. Musikerna Justina Lakin och Johan Johansson är ständigt på scenen med stämningsbyggande musik och ljudeffekter.

Föreställningen har skapats för att visa hur teater kan vara tillgänglig utan syn- eller teckenspråkstolk. En föreställning skapad med hjälp av Arvsfondsmedel. Projektet FUNK I 4D ägs av Kulturens bildningsverksamhet.

Kom gärna en timme innan och ta del av scenbilden där du kan titta och känna på kostymer och ljudboxar. Föreställningen är 80 minuter lång, utan paus. Stanna gärna kvar och ställ frågor efter föreställningen.

Biljetter: Information kommer...

OBS! Om du behöver assistans eller tolk innan eller efter föreställningen så måste du själv boka via ditt landsting/kommun. Föreställningen i sig kommer vara tillgänglig utan teckenspråkstolk eller syntolkning.
Ensemble: Linnéa Grimstedt, Johan Seige, Joanna Dahlgren, Linnea Sundblom, Johan Johansson och Justina Lakin.


STAND-UP Thomas Oredsson, Johan Seige och Jesper Odelberg.
Kan en blind verkligen driva med rullstolsburna och döva? Om man gör en ful min till en synskadad, gills det fast den inte såg det? Kan en utan funktionsnedsättning skämta om funktionsnedsättningar? Thomas Oredsson och Johan Seige med gäster kommer ge er en stand-upföreställning som inte, med betoning på inte, är politiskt korrekt. Har ni inte en funktionsnedsättning när ni kommer till showen, kommer ni garanterat fundera över om ni nog ändå inte har en, när ni går hem. Vi ger oss inte förrän ni skrattat fram era magrutor.
Biljetter: Information kommer...PLUS EN MASSA SPÄNNANDE KOSTNADSFRIA FÖRELÄSNINGAR OCH SEMIMARIER

Kolla in programmet på http://www.funki4d.se/trollhattan-26-27-april-2017/

I siffror

12 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

175 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Funk i 4D, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December