• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Torsdag
13
April 2017
Trollhättans Stad Trollhättan

Äggjakten

DEN STORA ÄGGJAKTEN 2017

Trött på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs om gyllene ägg från Clarion Hotel med fluffiga hotellkuddar, middagar, frukostar eller en natt i en hotellövernattningar istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Trollhättan våra påskharar har gömt dem. Den 13 april går den stora äggjakten av stapeln!


Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post i Göteborg under 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter... I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Lettland. Äggen kommer gömmas runt om i hela stan och alla ägg kommer att gömmas på offentliga ytor och områden. Observera att det INTE kommer gömmas några ägg i soptunnor.

SAVE THE DATE

13 april klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan till tills alla äggen är upphittade. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från Äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET

Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellnätter, frukostar och gigantiska kuddar. När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst. Där får du även tydliga instruktioner kring hur och när du hämtar
ditt pris.

WE LOVE SOCIAL MEDIA

Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Trollhättans största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet här på Facebook och tagga bilden med #EggHunt2017 och vilket nummer ditt ägg har.

...AND SOME LAST INFORMATION

Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och
ge det till någon du tycker om. Läs mer om våra regler här:
http://bit.ly/TermsEggHunt2017SE

Är DU redo? Det är vi!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Collection Hotel Kung Oscar

I siffror

477 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

254 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Trollhättans Stad

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December