• Evenemang idag
Fredag
7
April 2017
Fastighetsbolaget Trollhättans Tomt AB Trollhättan

Invigning: Genombrottet & Gunnar W Anderssons Passage

Den 7 april kl 12.00-14.00 är det invigning av Genombrottet och Gunnar W Anderssons Passage och då är du varmt välkommen att komma och kolla in det färdiga resultatet.

Representanter från Trollhättans Tomt och Trollhättans Stad inleder eventet genom att klippa band och öppna upp gatan för trafik i båda riktningar. Vi från Trollhättans Tomt kommer ha personal på plats, tillsammans med flertalet av hyresgästerna som håller till i Genombrottet idag.

Vår ambition är att kunna ge er besökare möjligheten att även kika in hos några av hyresgästerna, med reservation för att accepterat antal besökare hos varje hyresgäst inte överskrids. Vi passar på att tacka våra hyresgäster i Genombrottet som är med och bidrar till ett förhoppningsvis lyckat och minnesvärt arrangemang!

I siffror

56 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

205 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Fastighetsbolaget Trollhättans Tomt AB). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Invigning: Genombrottet & Gunnar W Anderssons Passage, Fastighetsbolaget Trollhättans Tomt AB

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November