• Evenemang idag
Tisdag
28
Mars 2017
Studiefrämjandet Trollhättan Trollhättan

Naturträff

Välkommen att träffa andra naturintresserade i Naturskyddsföreningens Flora & Fauna grupp. Ett av föreningens syften är att väcka och underhålla känslan för naturen och dess värden och det är den delen av föreningens verksamhet som vi vill utveckla i gruppen med det något pretentiösa namnet ”Flora & Fauna”.
Vi i styrelsen för Trollhättans Naturskyddsförening är inga experter eller utbildade biologer. Vi är vanliga människor med stort naturintresse som vi vill dela med varandra och andra. Våra planerade aktiviteter hittar ni på vår hemsida: trollhattan.naturskyddsforeningen.se
Men vi vill göra mer och därför bjuder vi in till ett möte för naturintresserade tisdag 28 mars kl. 18.00 på Studiefrämjandet, Kungsgatan 42. Vi fikar och diskuterar vårt naturintresse samt spånar på aktiviteter och utflykter. Vad är du intresserad av? Vill du skåda fåglar, ordna en fjärilskurs, arrangera en bäversafari eller bara komma ut och njuta av naturen tillsammans med andra? Har du tips och idéer på hur vi kan utveckla vår barnverksamhet? Vill du ta med oss ut och visa oss ditt smultronställe?
Välkommen med ditt intresse och dina idéer så bjuder vi på fika!

I siffror

138 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Studiefrämjandet Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Naturträff, Studiefrämjandet Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Oktober