• Evenemang idag
Torsdag
11
Maj 2017
Trollhättans Stadsbibliotek Trollhättan

Öppen Scen

VÄLKOMMEN TILL ÖPPEN SCEN!

Bibliotekets öppna scen i december blev riktigt lyckad så nu återkommer konceptet i vår! Alla typer av scenuttryck är välkomna - läs en dikt, spela några låtar, dansa, berätta eller vad du vill. Bara fantasin sätter gränserna (och tiden, vi räknar med cirka tio minuter per framträdande för att alla som vill ska hinna uppträda). Evenemanget skall utgöra en mötesplats och en kul stund där vi tar del av det oväntade och delar med oss av det vi brinner för.


Välkommen att delta eller bara lyssna! För att vi ska kunna förbereda så bra som möjligt vill vi gärna att ni föranmäler ert uppträdande senast den 7/5 till helena.sundstrom@trollhattan.se eller i Kundtjänstdisken på biblioteket. Uppge dina kontaktuppgifter och vad du planerar att göra på scenen. Biblioteket bjudet på fika!

Den 11 maj klockan 17.00
Scenrummet, Huvudbiblioteket

Fri entré

Arr: Trollhättans Stadsbibliotek & Studiefrämjandet

I siffror

269 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Trollhättans Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öppen Scen, Trollhättans Stadsbibliotek

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December