• Evenemang idag
22-23
Apr 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

Marit Bergman Låtskrivarworkshop & Föreläsning

FOCUS LA FEMME presentera en heldagsworkshop
inom låtskriveri med MARIT BERGMAN!!!


22/4 Kl. 11-18 N3 Trollhättan

Kl. 11.00-11.45 ÖPPEN FÖRELÄSNING
Alla är välkomna oavsett kön/identitet till detta tillfälle, ingen föranmälan, ingen åldersgräns och fri entré.

Kl. 12.00-18.00 LÅTSKRIVARWORKSHOP
Endast för personer som identifierar sig som tjej, begränsat antal platser, först till kvarn, fri entré och ingen åldersgräns.
+ FÖRANMÄLAN till n3@trollhattan.se

INFO OM DAGEN:
Den prisbelönta artisten Marit Bergman har vid sidan av sitt eget artistskap under många år arbetat med att lära ut låtskrivandets konst och nu gästar hon FOCUS LA FEMME och kommer hålla i en låtskrivarworkshop hos oss på N3 i Trollhättan under en heldag, för att lära ut och coacha inom låtskriveri!!

Föranmälan (personer som identifierar sig som tjejer) till n3@trollhattan.se

Dagen startar med en öppen föreläsning med Marit Bergman, där hon kommer berätta mer om sin karriär, resa och arbetssätt.
Denna del av dagen är öppen för alla (oavsett kön/identitet) som är intresserade av att höra mer och träffa Marit. Efter föreläsningen finns en musikloppis i N3s lokaler som en kan besöka för att fynda musikrelaterade saker.

Sedan riktar sig själva workshopsdelen och resten av dagen till personer som identifierar sig som tjejer/kvinnor, och som är föranmälda till låtskrivarworkshopen.
OBS! Begränsat antal personer, först till kvarn, ingen åldersgräns och Föranmälan till n3@trollhattan.se

Marit Bergman har utarbetat metoder att arbeta med text och musik som fungerar lika bra för musikhögskoleelever som för absoluta nybörjare som aldrig tagit i ett instrument eller skrivit en textrad förut. Under Marits ledning under workshopsdelen kommer deltagarna skriva, indelade i grupper, låtar tillsammans under en avgränsad tid under resterande del av dagen.

– Jag tror verkligen på att alla kan skriva en låt, och att skriva tillsammans i grupp handlar väldigt mycket om att hitta ett gemensamt kreativt flöde. Genom åren har jag samlat på mig många tips och tricks att komma igång och vidare. Genom låtskrivandet lär man sig också mycket om gruppdynamik, kommunikation och kreativitet som man kan ta med sig in i allt annat man gör, säger Marit själv.

Marit Bergman har gett ut fem soloalbum, vunnit både grammisar och P3 guld-statyetter och belönats med guldskivor. Hon skriver låtar åt och tillsammans med andra artister, samt är kompositör av musik till film, teater och reklam. Dessutom är hon en av grundarna till Popkollo, en verksamhet för musikintresserade tjejer som startades 2003 och som växt till en stor organisation som numera finns över hela landet. Focus la femme tycker det är fantastiskt att kunna presentera

I samarbete och finansierat av/med Studiefrämjandet i Thn, Region Västra götaland, N3 mötesplats för ung kultur och Trollhättans stad!

OBS!!!!!
Föranmälan till n3@trollhattan.se

I siffror

16 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

263 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Marit Bergman Låtskrivarworkshop & Föreläsning, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December