• Evenemang idag
Onsdag
26
April 2017
Högskolan Väst Trollhättan

Föreläsning: Vem Får Synas - Och Vad Spelar Det För Roll?

Från fiktion till verklighet.

Drivhuset, Högskolan Väst och Innovatum bjuder in till ett föredrag om hur påverkade vi egentligen blir av det vi ser på film och tv. Tillsammans med Ellen Tejle, från "Women in Film and Television", kommer vi med filmklipp, data och interaktivitet ges roliga och allvarliga verktyg kring hur vi kan ta oss an jämställdhet och stereotyper i film och tv. Ellen är också initiativtagaren till verktyget A-märkt som gick från idé till världsfenomen, och kommer till Trollhättan efter en världsturné i bl a Brasilien, USA och Kina.


Föredraget är öppet för alla! Vare sig du studerar, arbetar inom filmbranschen eller bara har ett allmänt intresse för film, jämställdhet och mångfald.

Anmälan görs senast 25 april via Drivhusets webbplats. För eventuella frågor eller mer information kontakta Emelie Hanson på emelie.hanson@drivhuset.se eller 0733-582321.

Välkommen!

Evenemanget är ett samarbete mellan Drivhuset, Högskolan Västs medieutbildningar, Mångfaldscentrum, Innovatum samt N3 Trollhättan.

I siffror

202 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Högskolan Väst). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Föreläsning: Vem Får Synas - Och Vad Spelar Det För Roll?, Högskolan Väst

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December