• Evenemang idag
Lördag
1
April 2017
Folkets Hus Kulturhuset Trollhättan

Martin Stenmarck – Provföreställning

Hej! Som många av er vet att jag är uppvuxen i “Familjen Annorlunda”. Nu ska jag borra ordentligt i det i min nya föreställning. Visst har min uppväxt gett mig mycket, visst är min mamma en riktigt hjältinna som lyckades få 11 ungar att känna sig älskade. Men hon var också slav under sina impulser och levde sitt liv som vore hon en skenade häst. Ständigt nya adresser, pappor och barn. Nu arbetar jag på berättelsen om hur det är att åka släde efter en skenande häst. Premiär till hösten men just nu gör jag provföreställningar runtom i landet. Det skulle vara väldigt kul om du ville komma och titta så att jag får klart för mig vad som funkar och inte! – Martin Stenmarck

Biografi
Martin Stenmarck är en av landets mest omtyckta artister och sångare. Han har gjort folkkära låtar som ”Sjumilakliv” och ”Everybody’s Changing”. Det stora genombrottet kom med vinsten i Melodifestivalen 2005 och låten “Las Vegas”. Vinsten ledde till albumet “9 sanningar och en lögn” som sålde dubbel platina. Superhiten “Sjumilakliv” dominerade fullständigt musiksveriges alla topplistor och låg etta samtidigt på Svensktoppen, iTunes, Tracks och Music Control. Ingen annan svensk artist har tidigare lyckats med detta och albumet sålde dubbel platina. Martin vann dessutom både en Rockbjörn och en Grammis för årets låt.

Utöver sina självklara framgångar som soloartist har han också haft flera framgångar på musikalscenen med huvudroller i bland annat Jesus Christ Superstar och West Side Story och medverkat i filmer. Tillsammans med brodern David har han skapat vad som kom att bli en svensk klassiker – LadiesNight.

Längd: 1 tim 20 min
Lokal: Hebeteatern

http://martinstenmarck.com/
http://www.lifeline.se/
https://www.youtube.com/user/MartinStenmarck

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Kulturhuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Martin Stenmarck – Provföreställning, Folkets Hus Kulturhuset

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December