• Evenemang idag
Lördag
11
Februari 2017
Oden Trollhättan

Sms-Träff

Såhär till våren brukar vi ordna lite mindre SMS-träffar för att ni ska kunna vara ute i god tid och skriva upp er på våran riktigt prisvärda SMS-lista. Man är välkommen även om man inte vill skriva upp sig! Bilträffen blir i ett garage så den blir av oavsett väder. Det blir en kort träff så kom gärna i tid:

20.00 Träffen startar + Inskrivning till SMS-listan startar
21.00 Inskrivningen till SMS-listan stänger
22.00 Träffen avslutas

Kom och skriv upp dig i lugn och ro så är du riggad för hela 2017! :) Ibland blir det ett för högt tryck på våra större träffar och risken finns att vi då stänger ner inskrivningen.

Vilka kan skriva in sig på Trestad Racings säsongs-lista? Vad är SMS-lista?
- Endast Förare som tänker Köra på våra race får gå med i våran SMS-lista!
- Vara med på SMS-listan innebär att du får SMS i god tid innan med tid och plats inkl GPS punkt om vart allt händer under hela kvällen. Blir det ändringar så får du ett SMS före alla andra och slipper gå på några utrop och frysa.
- SMS går ut även när andra Crew håller i ett race / burnout (under förutsättning att dem gett oss tillåtelse att sprida informationen vidare till er)
- Tjänsten gäller hela 2017 så du får även information om våra Höst-/vinteraktiviteter via SMS.
- Kostar 100 kr (Är du med på VIP-listan så kostar det endast 50 kr)

Vi som är publik, hur blir det med oss?
- Ni går på utropen som vanligt efter varje bilträff för att veta vart nästa ställe blir. Vi informerar er i gruppen vart utropen är. Vid större träffar så går det bra att skriva in sig på våran kvällslista för 20 kr även som publik.

Tveka inte att skriva upp dig!! Vi garanterar mest valuta för pengarna (Y) Kom gärna fram till oss i Crew och fråga om du har några funderingar. Ses i garaget ;)

Mvh
TR-Crew

I siffror

47 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

190 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Oden). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sms-Träff, Oden

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December