• Evenemang idag
Torsdag
12
Januari 2017
N3 Trollhättan Trollhättan

Att Skriva Sin Egen Berättelse

12 januari på N3 i Trollhättan kl 18.00-20.00
Föranmäl er gärna till rebecka.haak@trollhattan.se


”Att skriva sin egen berättelse” Skådespelaren Kardo Razzazi har i maj premiär på monologen "Allt som blir kvar" på Folkteatern.
Manuset baseras på Kardos egna minnen och upplevelser och arbetas fram under våren. 12 januari besöker han N3 och berättar om processen och arbetet med texten. Hur gör man egentligen? Hur skriver man sin egen berättelse?

"Min mamma bar en AK-47 och min pappa en mikrofon. Jag pallade äpplen i Bredäng, hade en Hollywoodroll i Marocko och köpte bostadsrätt i Göteborg. Mellan allt detta hände något märkligt, låt mig berätta…”
Kardo Razazzi
Mer av vårens program se här:

16 februari på N3 i Trollhättan kl. 18.00-20.00

”Varde ljus!”
På Folkteatern arbetar ett helt gäng tekniker. Scenmästare, inspicienter, belysningsmästare och ljudtekniker. Denna gång träffar vi en utav beslysningsmästarna och tar reda på hur arbetet i taket ser ut. Hur en skapar miljöer och scenrum med hjälp av lampor och hur en belyser en föreställning egentligen?

16 mars på N3 i Trollhättan kl. 18.00-20.00
”Musik för scenen – hurdå?”
Teatermusik. Är inte det bara i musikaler? Musikern och kompositören Harriet Olsson, som senast komponerade musiken till föreställningen Drömmar på Folkteatern, berättar om sitt arbete med att ljudsätta en föreställning och att vara musiker i teatervärlden.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Att Skriva Sin Egen Berättelse, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November