• Evenemang idag
Onsdag
7
December 2016
N3 Trollhättan Trollhättan

Öppen Scen

Öppen Scen + popkollo info på N3 i Trollhättan.
Kl 17.30-20.00 är scenen öppen för massa musik skriven av kvinnliga låtskrivare och artister från vårt närområde i Trollhättan.


Ett tillfälle att få testa en ny låt eller något helt annat på scenen. Ett tillfälle att få spela för första gången, eller för miljontegången. Ett tillfälle att få höra en stor bredd och upptäcka nya artister i vårt lokala område. En chans att skapa kontakter och nätverk med andra.

Ingen åldersgräns på deltagarna under kvällen, men det måste vara antingen tjej eller mixat grupp på scenen med minst 50 % tjejer i.

Först till kvarn gäller!

Dessa har hittills bokat upp sig....

Indigo
https://www.facebook.com/weareindigo.theband/?fref=ts
Singer-songwritertrion Indigo är en indie/pop inspirerad grupp.
Den egenskrivna musiken som framförs med piano, cello och trestämmig sång är unik och lätt att ta till sig.

Astrid Melén
https://www.facebook.com/astridmelen/?fref=ts
är en 17-årig låtskrivare och artist från Trollhättan. Hennes musik består av sång ackompanjerat av piano, ofta med ett mål om en avskalad känsla. Texterna kretsar kring samhällsfrågor och människoöden, de speglar ett engagemang och ett ifrågasättande av hur vi lever våra liv och vad vi väljer att prioritera. Under året har hon vunnit n3-stipendiet, gästat Ola Salos konsert och även stått som en utav finalisterna i riksfinalen av Musik Direkt med motiveringen; "En tydlig fingertoppskänsla för arrangemang. Det är tekniskt, men smakfullt och publikvänligt. Fullständig kontroll över röst, instrument och stämning. Astrid smyger in jazzens teoretiska element i vispoppen utan att skrämma bort någon. Ett set som inte håller tillbaka!"

Kazzen
https://www.facebook.com/Kazzen-333283850108476/?fref=ts

Jeanette
https://www.facebook.com/Jeanette-116895288329354/?fref=ts

Mimmi Eriksson
En 16 årig singer songwriter och producent från Lilla Edet som går på Rytmus i Göteborg. Hon producerade sin första låt för 9 månader sedan och har nu släppt sitt första album "Restless" och en ny singel.

Dahlia
https://www.facebook.com/musicbydahlia/?fref=ts
Rebecka Haak och Jesper Westerlund har startat ett nytt band ihop och kommer under kvällen spela akustiska versioner på 2 av sina nya låtar som kommer komma på deras debut ep under 2017. Rebecka Haak har lång erfarenhet inom musik och är även soloartist och låtskrivare med egen musik men ikväll kör hon med Dahlia!

Caroline Anderberg,
är en sångerska och låtskrivare med rötterna väl rotade i Blues och country.Hon kompar sig själv på gitarr och skriver texter som verkligen berör. Carro har bland annat spelat med jojje Wadenius, det svenska bluegrass bandet G2 ,medverkat på Paul Biktor Börjessons senaste bluesprojekt och i dagsläget spelar hon mycke tillsammans med fingerstyle gitarristen Emil Ernebro. Hon har hörts på många olika scener runt om i landet och andra halvan av år 2016 har hon livnärt sig helt på musiken.
Alexandra Alexii Shabo,

Ellen Andersson,
För mig är musiken det absolut viktigaste jag vet. Även fast att jag mestadels sitter på mitt rum med stängd dörr med en gitarr i knät så får jag samma känsla när jag spelar mina låtar där som jag får på scen, det som jag fokuserar på är att förmedla känsla och på så sätt kunna nå ut till folk. Jag spelar väldigt mycket olika och tycker om nästan alla genrer av musik. Det är den stora variationen man kan nå med musik som är det fina enligt mig, alla får sin egen plats och ingen lämnas utanför.

Alexandra Shabo
En musiker och låtskrivare på snart 20 år som har lyckats samla på sig ett moln av dissonanta stämmor som ständigt pyser ut en känsla av melankoli.
En tjej som har fastnat med handen på pedalen och munnen i ett boxande beat. "Jag gör så gott jag kan och nu gör jag mitt".

I siffror

23 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

189 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Öppen Scen, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December