• Evenemang idag
Fredag
21
Oktober 2016
N3 Trollhättan Trollhättan

Filmpremiär Med Q&A

I November 2015 började Holden knåpa på idén som skulle komma att bli Ella. Nu den 21 oktober ska vi få se den i dess slutgiltiga form. Den är inte perfekt på något sätt. Men den är våran och vi har gjort den själva.

Med nästintill nollbudget, förutom ett litet stöd från Kultur Ungdom, och en hel del massa ur egen ficka så fick vi inspelat filmen under februari-april. Den är nu färdig, och det är första gången någon av de inblandade människorna ens luktade på konceptet “långfilm.”

Ella är en film om en kvinna som bor tillsammans med sin katt, hon missbrukar och dansar bort sina dagar. Men här kommer en chans för henne att få jobba med sitt drömjobb igen. En roll i en stor musikaluppsättning. Hon blir överlycklig, men hennes katt Valkyria är inte lika säker på vinsten som Ella är och hon övertalar Ella att det kanske är bättre att se till att minska motståndet än att försöka tävla emot det.

Under kvällen kommer även en Q&A att hållas med regissör och skådespelare.

Välkomna!

I siffror

20 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

154 st

har besökt evenemanget på Trollhättan.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(N3 Trollhättan). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Filmpremiär Med Q&A, N3 Trollhättan

POPULÄRT I Trollhättan JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Trollhättan.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Trollhättan. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November