Trollhättans HC förlorade i helgen efter en jämn match mot bottenlaget Göteborgs IK. Det trots tre satta puckar av säsongens stora förvärv Jonas Lönn.

Under söndagen gästade Goblins jumbon Göteborg och Isdala Ishall. Trollhättelaget spenderade en hel del tid i utvisningsbåset under matchens första period - och för den delen även i resterande perioder. Därmed kunde hemmalaget ta ledningen med både ett och två mål innan den första periodvilan.

I den andra perioden fortsatte Trollhättegrabbarna att samla på sig tvåminutare. Man kunde dock kvittera matchen tack vare Jonas Lönns heta klubba.

Tredje perioden började med en chock för Goblins när hemmalaget drog dit ledningsmålet 3-2 efter endast trettio sekunder. Nyförvärvet Jonas Lönn hade dock några ess kvar i rockärmen och kunde utjämna matchen till 3-3 strax innan slutsignalen.

Efter en mållös förlängning gick matchen till straffar, där Göteborg IK var det starkare laget. Trollhättans HC fick därmed endast med sig en poäng hem. Laget hänger dock kvar i toppen av HockeyTvåans tabell.

Nästa match spelas på hemmais den 5 november mot Bäcken HC.

4-3 (2-0) (0-2) (1-1) (0-0) (1-0)